Vilka resultat kan en pulverdiet ge?

Många som har gått på en pulverdiet har fått mycket fina resultat i sin viktnedgång. Vanligt är att gå ner cirka två kilo i veckan med en pulverdiet. Det finns referenser från människor som gått ner runt 30 kilo på 12 veckor.

Pulverdiet kan ge mycket fina resultat

Vi har blivit väldigt inspirerade av pulverdieten Cambridge då vi har sett många som har fått mycket fina resultat av en pulverdiet vid viktnedgång. På denna blogg är vi dock inga proffs och kan inte ge professionella råd om pulverdiet eller viktnedgång. Vi vill endast fortsätta sprida inspiration av andras fina resultat. Resultaten har inget med oss att göra och är endast för inspiration.

En pulverdiet kan ge mycket fina resultat både om du har mycket att gå ner i vikt eller endast några kilon. Bäst resultat brukar dock de som har en större övervikt få, eftersom en pulverdiet fungerar som en bra kickstart. Om du byter ut alla dina måltider mot pulverersättning kan du räkna med att gå ner cirka två kilo i veckan. Att viktnedgången går fort gör det också lättare för dig att känna dig motiverad.

Du bör däremot inte byta ut alla måltider under allt för lång tid, eftersom det kan leda till proteinbrist. Därför kan du förvänta dig en större viktnedgång under de första veckorna. När du sedan börjar införa mer mat igen kommer troligtvis viktnedgången gå lite långsammare. En pulverdiet av god kvalitet är lämplig som enda näringskälla i cirka 8 – 16 veckor, beroende på hur mycket övervikt du har.

Övergå till vanlig mat

För att få beständiga resultat är det ändå viktigt att du sakta men säker återgår till vanlig mat. På så vis hinner du också förändra ditt förhållande till mat och lära dig äta på ett sådant sätt att du behåller din vikt. Vill du ha en pulverdiet för viktnedgång och väljer Cambridge får du även coachning i sexstegsmetoden. Då lär du dig att återinföra mat på ett bra sätt och hur du ska behålla vikten när du har nått ditt mål.

Vi har blivit mycket imponerade då vi har sett människor som har gått på en pulverdiet i 12 veckor och gått ner cirka 30 kilo. Vi har också sett människor som har gått på en pulverdiet likt Cambridge, där du till en början endast äter måltidsersättningar för att sedan kombinera pulver med vanlig mat, som har gått ner runt 50 kilo!

Något man bör komma ihåg är att endast någon med mycket övervikt kommer att kunna få så stora resultat av en pulverdiet. Vi har även sett pulverdietresultat där vågen har visat på minus fem kilo där bantaren endast har haft några få kilos övervikt. Därför kan en pulverdiet för viktnedgång passa många, oavsett om du har mycket eller lite att gå ner.

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Item added to cart.
0 items - £0.00