Om oss

Jag som ligger bakom den här sidan heter Sakarias Hagelin. Jag startade den här sidan efter att jag själv gick ner cirka 30 kg i vikt med hjälp av pulverdieten Cambridge

Min viktnedgång var inte en enkel resa. Precis som många andra hade jag försökt länge och testat på många olika bantningsmetoder. Jag har lyckats gått ner en del i vikt tidigare, men inte tillräckligt och jag har alltid gått upp i vikt igen. Den här gången har jag däremot lyckats hålla övervikten borta under många år nu.

Under min viktresa väcktes ett stort intresse för hälsa och välmående. Från början ville jag mest gå ner i vikt för att se snyggare ut. Men jag upptäckte också många andra hälsofördelar och hur mycket bättre jag faktiskt mådde.

För mig fungerade Cambridge bra då jag under en period inte behövde tänka så mycket på mat. Mat tog annars upp stor del av min dag, jag tänkte på mat nästan dygnet runt. Jag gick ner mycket i vikt snabbt, vilket gav mig en motivationskick att fortsätta. Det gav mig också tid och möjlighet till att introducera nya matvanor sakta men säkert.

Jag förstår däremot att en pulverdiet inte passar för alla. Vi har alla olika förutsättningar och vi fungerar på olika sätt. Därför vill jag på den här sidan även ge dig tips på andra sätt att gå ner i vikt. Mycket sitter i vår tankeverksamhet och vilken metod vi än väljer, måste tankarna kring mat ändras.

Jag vill inte bara ge dig inspiration, utan även en del kunskap. För att äta bra och att kunna göra bra kostval kräver faktiskt en del kunskap. Du behöver veta vad en kcal är och hur mycket kcal en pizza faktiskt innehåller.

Jag är dock ingen expert och dubbel kolla alltid med professionella rådgivare innan du påbörjar bantning.

 

Item added to cart.
0 items - £0.00